Električna kolesa za potep

datum: 14.04.2018
kategorija: Novice

Novost v turistični ponudbi Vipavske doline je najem električnih gorskih koles, ki omogočajo lažje premagovanje tudi zahtevnejših vzponov, ne le lagodne cestne vožnje. Izposoja jih družinsko podjetje RockVelo iz Skrilj, ki bo ponudbo predstavilo v nedeljo popoldne pred tamkajšnjo šolo.

Svoja vrata odpira družinsko podjetje RockVelo, ki nudi izposojo električnih gorskih koles. Gre za novost v naši regiji, ki omogoča brezskrbno odkrivanje lepot Vipavske doline. Kolesarjenje z električnim kolesom je primerno za vsakogar, ne glede na starost, spol ali kondicijo, pedala pa je vendarle treba vrteti. Pomoč motorja je na voljo le, če kolesarimo! Značilnost tega tipa koles je, da nudijo ravno toliko pomoči, kot je potrebujemo. Tako se lahko odpravite na izlet brez strahu, da bi bila razdalja ali strmina prezahtevna. Omogoča vožnjo tudi po stranskih poteh in stezah, do skritih kotičkov Vipavske doline in njenega obrobja.

V nedeljo v Skriljah bodo v preizkus ponudili vsa električna kolesa ter posebno otroško prikolico. Predstavila se bo družina Bratina, ki ima s kolesarskim turizmom v Vipavski dolini še velike načrte in si želi sodelovanja ter povezovanja z različnimi ponudniki.