KAŠev Letni vrt 2017

datum: 24.07.2017
kategorija: Novice

Avgustovski vikendi so po zaslugi Kluba ajdovskih študentov tradicionalno pestro obarvani. Parkirišče pred Mladinskim centrom in hotelom Hiša mladih v ajdovskih Palah se bo tako že 22. leto zapored spremenilo v živahno plesišče in prostor za druženje, manjkalo pa ne bo niti zanimivih delavnic in degustacij.

Za začetek bodo v petek, 4. avgusta, poskrbeli člani ajdovske punk rock zasedbe Odprava Zelenega Zmaja in Pero Lovšin s Španskimi borci, v nedeljo pa bo nastopila šansonjerka Lara Jankovič.

Drugi vikend KAŠevega Letnega vrta bodo za zabavo skrbeli priznan kantavtor Rudi Bučar z Istrabendom, pop-rock skupina ReRum in slovenska glasbena legenda Tomaž Domicelj.

Tretji vikend bo mešanica rapa, hip-hopa ter dalmatinskih melosov v kombinaciji s slovensko glasbo – v petek bosta na odru priljubljena Nipke in Trkaj, v nedeljo pa k nam prihaja skupina mladih fantov Klapa Planta iz Vipave.

Zadnji avgustovski vikend bodo za dobro glasbo skrbeli ena najbolj popularnih soul-blues-rock skupin na slovenski glasbeni sceni Hamo & Tribute 2 Love ter kitarska trojica Blue Town's Radio. Poletju bomo pomahali v slovo v nedeljo, 27. avgusta, z mlado primorsko skupino Nesesari Kakalulu, ki je letos nastopila na največjem hrvaškem festivalu popularne glasbe INmusic.

Pester izbor izvajalcev bo zagotovo popestril ajdovske poletne večere, program sobotnih delavnic in nedeljskih degustacij pa bo znan kmalu.