Letošnji umetniški projekt Bit&Beat na Instagramu

datum: 29.06.2017
kategorija: Novice

Umetniški projekt Bit&Beat doživlja že svojo osmo izvedbo. Če so se mladi umetniki sedemkrat družili in ustvarjali v Vipavskem Križu, se bodo letos, osmič, na socialnem spletnem omrežju Instagram, najlepše fotografije bodo natisnjene in razstavljene v Galeriji Vipavski Križ.

 Bit&Beat je umetniški projekt Mladinskega centra Hiša mladih, s katerim želi mladim ponuditi nove priložnosti, hkrati pa dodati svoj košček v mozaik turistične in kulturne ponudbe Vipavskega Križa. Po likovnem, fotografskem ustvarjanju, zvočnih instalacijah, blogovskih zapisih, poeziji, kiparskih stvaritvah, ki so čez dan nastajali, zvečer pa se na razstavah, instalacijah, prireditvah predstavljali obiskovalcem, je letošnji Bit&Beat nekoliko drugačen. Mladi se namreč ne bodo družili v Vipavskem Križu, pač pa na socialnem omrežju Instagram.

Če imate svoj instagram profil, potem lahko sodelujete tudi vi – objavite fotografijo Vipavskega Križa na svojem instagram profilu in jo označite s »heštegom« #BIT&BEAT. Časa imate še do 7. julija. Nato bodo izbrane fotografije natisnjene ter od 21. julija naprej na ogled v galeriji Vipavski Križ.

Fotografije se že zbirajo, več o projektu pa na socialnih spletnih omrežjih – kliknite.