Brezplačno počitniško varstvo v MC Hiša mladih

datum: 21.06.2017
kategorija: Novice

Z današnjim dnem se je tudi uradno pričelo poletje. Še nekaj kratkih dni, pa bodo počitnice razveselile otroke. Da bodo počitnice brez skrbi tudi za starše, v MC Hiša mladih vabijo otroke od 1. do 4. razreda v brezplačno počitniško varstvo.

 Od 3. julija do 31. avgusta bo v MC Hiša mladih organizirano brezplačno počitniško varstvo za otroke od 1. do 4. razreda osnovne šole. Varstvo bo potekalo vsak delovni dan od 6.45 zjutraj do 16.15 popoldan, z možnostjo kosila. Za otroke bodo skrbeli animatorji, ki bodo organizirali različne delavnice in druge prostočasne aktivnosti za preganjanje poletnega dolgčasa.

Projekt počitniškega varstva otrok MC Hiša mladih organizira v sodelovanju z Občino Ajdovščina, Inštitutom za mladinsko politiko, MDPM Ajdovščina in Ljudsko univerzo Ajdovščina.

Posamezen otrok se lahko udeleži več tednov počitniškega varstva, prijave do zapolnitve mest se zbirajo izključno preko izpolnjene prijavnice, poslane na e-naslov: info@mc-hisamladih.si ali osebno dostavljene v MC Hišo mladih. 

PRIJAVNICA - počitniško varstvo 

Več informacij na spletnišču MC-ja