Regionalni karierni sejem MojeDelo.com v Novi Gorici

datum: 10.04.2017
kategorija: Novice

Zaposlitveni portala MojeDelo.com že 13 let deluje na trgu dela in ponuja številne priložnosti za zaposlovanje. Tako prireja tudi regionalne zaposlitvene sejme in eden takšnih bo v Novi Gorici, in sicer v četrtek, 13. aprila med 10.00 in 18.00 v avli mestne občine. Vstop in vse spremljevalne dejavnosti so brezplačne.

Kaj karierni sejem ponuja?

Spoznavanje potencialnih delodajalcev. V enem dnevu lahko obiskovalci opravijo več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognejo pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom. Pridite pripravljeni in navdušite delodajalce.

Karierno svetovanje.  Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalec vidi kot ustreznega kandidata.

Karierna predavanja. Zgodbe uspešnih podjetnikov, ki predstavijo svojo pot do uspeha, in predavatelji z nasveti, kako uspešno poiskati zaposlitev, ki navdušujejo in motivirajo posameznike.

Brezplačno psihometrično testiranje. Za karierni vzpon je potrebno konstantno nadgrajevati znanje in piliti veščine, zato sejem ponuja tudi kotiček, kjer lahko opravite psihometrično testiranje in z bolj objektivnega vidika pogledate svoje močne in šibke kompetence.

Foto kotiček. Velikokrat se zgodi, da v življenjepis dodamo fotografijo, ki ni primerna. Obiskovalcem sejma bodo na samem dogodku omogočili brezplačno portretno fotografiranje.