Naj ajdovski športniki 2016

datum: 17.02.2017
kategorija: Novice

Nocoj bo v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini tradicionalna prireditev, na kateri bo Športna zveza Ajdovščina s priznanji okronala najboljše ajdovske športnike v letu 2016. Za pomembne dosežke na mednarodnem področju pa bo priznanja domačim športnikom podelil Olimpijski komite Slovenije.

Športno leto 2016 v Ajdovščini je bilo bogato. Domači športniki različnih panog so s tekmovanj nosili lepe rezultate. Imamo uveljavljene športnike z odličnimi izkupički iz mednarodnih in svetovnih tekmovanjih, imamo tudi aktivno in aktualno olimpijko, ki barve Ajdovščine zastopa v edini slovenski ženski kolesarski ekipi. Na drugi strani pa je Ajdovščina polna rekreativcev ter rekreativnih tekmovanj. Spodbud in navijaškega vzdušja se torej ne manjka.

Nocoj pa se bodo ajdovski športniki, namesto na treninge, pražnje oblečeni podali v Dvorano prve slovenske vlade, kjer bodo razkriti zmagovalci – naj športniki naše občine za leto 2016. Podeljene bodo bronaste, srebrne in zlate plakete ter statua – priznanje za izjemne uspehe pri razvoju športa. Olimpijski komite Slovenije pa bo podelil priznanja za pomembne mednarodne dosežke.

Športnikom se bo za uspehe zahvalil tudi podžupan Občine Ajdovščina Mitja Tripković. Vabljeni!