Cestne zapore na območju občine Ajdovščina tudi na spletu

datum: 12.04.2016
kategorija: Novice

Občinska spletna stran ima novo vsebino. Odslej boste občanke, občani in obiskovalci naše občine lahko preverjali aktualne cestne zapore. Za naslednje dni je na primer napovedana zapora Lavričevega trga in okoliških ulic, na tem območju bodo namreč opravljali geofizikalne raziskave.

Zapora Lavričevega trga je napovedana za sredo, 13. april, med 8. in 14. uro, okoliške ulice pa bodo posamično, po potrebi, zapirali dan kasneje, 14. aprila, v istem času. Podjetje Gearh bo opravljalo geofizikalne raziskave. S posebno napravo bo skeniralo tla in iskalo morebitne arheološke ostaline, kar bo olajšalo kasnejše sondiranje terena.

Za natančnejše informacije o zapori pa pobrskajte po novi rubriki Cestne zapore. Umeščena je samostojno, kot podstran občinskega spletišča. Rubrika je namenjena objavi vseh napovedanih zapor (zaradi prireditev, gradbenih del …). V kasnejši fazi pa bodo objavljene tudi nenapovedane zapore (naravne, prometne nesreče in drugi nenapovedani dogodki). Do vsebine Cestne zapore lahko dostopate preko pasice na vstopni strani spletišča Občine Ajdovščina. Če želite biti sproti obveščeni o zaporah na območju naše občine, se lahko naročite na prejemanje e-obvestil.

Vabljeni k brskanju!