Informativno povpraševanje za najem praznih stanovanj

datum: 23.03.2016
kategorija: Novice

Z namenom zagotavljanja več najemnih stanovanj objavlja Občina Ajdovščina informativno povpraševanje za najem praznih stanovanj. K oddaji informativnih ponudb vabimo lastnike praznih stanovanj na območju občine, ki so potrebna obnove, lastniki pa za obnovo nimajo sredstev.

Občina Ajdovščina bo financirala obnovo teh stanovanj v zameno za najemnino za obdobje 5 do 10 let. Po izvedeni prenovi bo občina stanovanje oddala naprej v podnajem mladim in mladim družinam. Stroške obnove bo ocenil cenilec. Po izteku najemne pogodbe sklenjene z Občino Ajdovščina, se prosto stanovanje vrne lastniku, ki ga lahko oddaja v lastni režiji.

Lastnike praznih stanovanj na območju Občine Ajdovščina, ki so potrebna obnove, vabimo k oddaji informativnih ponudb za oddajo stanovanj v najem Občini Ajdovščina. Ponudbe oddajte do 29. 4. 2016, osebno v vložišče Občine Ajdovščina ali po pošti na naslov Občina Ajdovščina, Cesta 5. maja 6/a, 5270 Ajdovščina. V informativni ponudbi navedite lokacijo in opis stanovanja, ki mu priložite fotografije; opis stanja stanovanja z navedbo del za prenovo; obdobje, za katerega ste stanovanje pripravljeni oddati; višino najemnine (v evrih na mesec) ter kontaktne podatke. Ogledi stanovanj se bodo izvajali predvidoma v mesecu maju.

Dodatne informacije na telefon 365 91 23 - Gordana Krkoč.

župan

Tadej Beočanin