Vipavska dolina na sejmu Expomego 2016

datum: 24.02.2016
kategorija: Novice

Od 25. do 28. februarja 2016 bo v Gorici v Italiji potekal eden najbolj obiskanih sejmov v naši okolici – Expomego, ki ga navadno obišče več tisoč ljudi z obeh strani meje. Na sejmu se predstavljajo različne obrtno-podjetniške dejavnosti od zunanje in notranje opreme, gradbeništva, avtomobilskega sektorja in energetskih sistemov pa vse do gostinstva in turističnih destinacij. Za slovenske razstavljalce je ta prodajni sejem dobra priložnost za vzpostavitev ali utrditev prodajnih poti na čezmejnem trgu, predvsem pa dobra oblika promocije.

Tega se zavedamo tudi turistični delavci v Vipavski dolini, zato smo letos združili moči in pripravili enotno predstavitev naše destinacije s posebno ureditvijo razstavnega prostora. Sejem Expomego je predvsem priložnost za predstavitev manjših, lokalnih ponudnikov, tako da bodo obiskovalci našega razstavnega prostora lahko spoznali, poizkusili ter kupili različne pridelke in izdelke številnih ponudnikov Vipavske doline. Skozi štiri dni sejma se bodo zvrstili Vinska klet Vipava 1894, Vinska klet Cultus, Domačija Koren, Vinska klet Wipach, Hiša vin Rondič, Društvo DOLI, Kristjan Marc, Vila Lavanda, Harmonika Lokar, Čebelarstvo Lisjak, Posestvo Ferjančič, Vina Štrancar, Vina Sveti Martin, Majda Vodopivec, Branka Marušič, Domačija Kodričevi, Domače dobrote Metka, Gostilna Štirna, Ekološka kmetija Francetovi, Domačija Kovačič, Vinogradništvo Marušič, Erika Nemec, Vinarstvo Zrzinko, Mozetič Vojko, Vina Guštin, Frlanova kmetija, Vina Mlečnik, Aldo Mozetič, Smodinova kmetija, Peloz d.o.o, Gostilna Rutinca, Ivana JP d.o.o… Na voljo bo tudi info kotiček s turističnimi informacijami o Vipavski dolini in njenih tradicionalnih prireditvah.
Našli nas boste v Hali D, v četrtek in petek, 25. in 26. februarja je sejem odprt med 15. in 20. uro, v soboto, 27. in nedeljo, 28. februarja pa med 10. in 20. uro. V petek in soboto bo z nami tudi Vipavska vinska kraljica Nataša Ferjančič. 

Vabljeni, da nas obiščete, vstop je prost.