V pričakovanju zimskih počitnic

datum: 12.02.2016
kategorija: Novice

Vreme je priredilo lepo dobrodošlico šolskim zimskim počitnicam, očitno bo nametalo dovolj snega za ljubitelje snežnih radosti. V Ajdovščini pa so počitnikarjem na voljo tudi druge sorte zabavnih dejavnosti.

Medobčinsko društvo prijateljev mladine vabi na aktivno preživljanje prostega časa – vsak počitniški dan, od ponedeljka do petka, med 10. in 13. uro, bodo v MC Hiši mladih potekale ustvarjalne in športne aktivnosti pod vodstvom mentorjev prostovoljcev.

V ponedeljek in torek bo mentorica Taša Turk ustvarjala z otroki iz Gojač in Malovš, dan kasneje pa bo ustvarjalno še v Vrhpolju.

MDPM vabi še na izleta v vodno mesto Atlantis in v ljubljanski Kolosej – ne pozabite na obvezne prijave, zbirajo jih še do ponedeljka, 15. februarja.

Več o počitniških programih MDPM si oglejte v zloženki. 

MC Hiša mladih za počitnikarje prireja počitniške tolkalske delavnice. Vodil jih bo Nejc Franca, izkušen bobnar, ki sodeluje pri mnogih glasbenih projektih, hkrati pa tudi izdelovalec tolkal. Delavnice so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem ter so brezplačne, obvezne pa so prijave na info@mc-hisamladih.si, ali na telefon 041-945-392.

Več informacij na spletišču MC Hiša mladih

Živahen počitniški teden napovedujejo tudi v Športnem centru Ajdovščina, kamor vabijo tudi s počitniškim urnikom in cenami bazena in savn - kliknite za podrobnosti.

Mladim športnikom od 5. do 13. leta pa je namenjen Nogometni kamp Olimp - pohitite s prijavami! Program poleg vadbe nogometa z izvrstnim Petrom Kalinom ponuja tudi jutranje in popoldansko varstvo, med 6.30 in 16. uro, ter kosilo. Zadnji dan kampa pa je rezerviran za končni izlet na sneg. Več informacij in prijave.