Božično novoletni sejem

datum: 17.12.2015
kategorija: Novice

V duhu veselega decembra v Ajdovščini bo potekal tudi Božično novoletni sejem, v organizaciji Turističnega središča Planota. Sejem se bo odvijal od petka, 18. decembra 2015, do nedelje, 20. decembra 2015, na Lavričevem trgu v Ajdovščini. Na sejmu se bodo na stojnicah predstavili lokalni ponudniki pridelkov in produktov ter unikatnih izdelkov, ki bodo na trgu postavljene v soboto in nedeljo od 9.00 zjutraj do 17.00 popoldan.

Sejem bo v petek odprl nastop Kvazi godalnega kvarteta Podokničarji (ob 18.30 na Lavričevem trgu). V soboto dopoldan bodo sejemski program s svojimi delavnicami in igrami popestrili taborniki, za popoldan pa sta obisk že napovedala Božiček in škrat Ulala. Večer bo zaključila gledališka predstava Gledališke skupine Dekani: Družinske štorje od Zmagota in Vitorje, ki bo potekala v Dvorani prve slovenske vlade.

V nedeljo dopoldan bodo poleg stojnic na sejmu še športne delavnice Šport kluba Ani ter predstavitev Društva ljubiteljev starodobnih vozil Vipavska dolina s svojimi avtomobili in motorji, popoldan pa bo še podelitev priznanj in nagrad Naj mladim prostovoljcem in prostovoljkam ter Naj mladinskim prostovoljnim projektom v občini Ajdovščina.  

Sejem se bo zaključil v nedeljo ob 17. uri.