Teden mobilnosti - še do torka na ajdovskem placu

datum: 21.09.2015
kategorija: Novice

Dirko je organiziral MC Hiša mladih, vsi tekmovalci so prejeli spominske medalje ...

Po štirih uspešnih dneh se Evropski teden mobilnosti na Lavričevem trgu danes popoldan nadaljuje s predstavitvijo vadbe nordijske hoje, jutri pa zaključuje s telovadbo z Markom Lipovžem in prikazom vadbe na drogu Iris Batista. Vabljeni v našo družbo, dobimo se na placu!

Iris vadba na drogu Občina Ajdovščina je letos prvič pristopila k akciji Evropski teden mobilnosti ter aktivnosti za ves teden umestila na Lavričev trg. Po štirih živahnih, uspešnih dneh ugotavljamo, da ajdovski plac lahko oživi ter da se Ajdovke in Ajdovci radi družimo v najlepšem središču mesta. Osrednji motiv letošnjega tedna je mobilnost za bolšje počutje in zdravje, veliko pozornosti pa namenjamo tudi ekologiji.

Oglejte si fotogalerijo, ki jo sproti dopolnjujemo  

Danes popoldan, med 17. in 19. uro, vabljeni na predstavitev vadbe nordijske hoje. Predstavili vam jo bosta Alenka in Tamara iz službe zdravstvene vzgoje Zdravstvenega doma Ajdovščina.

Več o ponedeljkovem programu

Jutri (torek, 22. september) pa ETM 2015 v Ajdovščini zaključujemo s prikazom telovadbe Marka Lipovža in vadbe ob drogu Iris Batista - za vadbo potrebujete almafleks. Pridite športno oblečeni!

Več o torkovem programu

Dobimo se na placu!

ETM 2015 v Ajdovščini - pasica