149 nadvse uspešnih na sprejemu pri županu

datum: 18.06.2015
kategorija: Novice

Župan Tadej Beočanin je tradicionalno priredil sprejem za učence in dijake, ki so ob uspešnem rednem delu šolsko leto zaključili z dodanimi uspehi in priznanji. Kar 68 posameznikov in 11 skupin je bilo povabljenih v Dvorano prve slovenske vlade na svečani dogodek.

Županov sprejem najuspešnejših učencev, junij 2015Prisrčen kulturni program je pripravila Osnovna šola Dobravlje, predstavili so del programa iz letošnjega kulturnega praznika, ki so ga posvetili Franu Milčinskemu Ježku in njegovi Zvezdici Zaspanki. Nastopil je tudi šolski bend – edini na Ajdovskem – in navdušil skoraj polno dvorano uspešnih, pa njihovih mentorjev, šolskih ravnateljev in drugih gostov.

Župan Tadej Beočanin je ponosen na uspešno mladež: »Vesel sem v vaši družbi, saj ste vi up naše občine. Zagotovo vam ni bilo nič podarjenega, razen seveda talentov, ki pa ste jih morali razviti in ob tem premagati razne ovire na vaši poti, da ste ob rednem šolskem delu zablesteli še na različnih drugih področjih, ki vas zanimajo.«  

Čestitke vsem šolarjem in dijakom, čakajo vas zaslužene počitnice, naužijte se jih!

Osnovna šola Dobravlje Osnovna šola Col

Osnovna šola Otlica Osnovna šola Danila Lokarja Ajdovščina

 

Osnovna šola Šturje Ajdovščina Glasbena šola Vinka Vodopivca Ajdovščina

Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina