Predstavitev novega zakona o štipendiranju

datum: 12.05.2015
kategorija: Novice

Dijaki, študentje, delodajalci, pa tudi širša javnost, ste povabljeni na informativni dogodek, na katerem bo predstavljen nov zakon o štipendiranju. Dogodek bo potekal 22. maja ob 17. uri v Šolskem centru v Tolminu.

S 30.9.2015 se zaradi zaključevanja finančne perspektive 2007 – 2013 zaključi izplačevanje štipendij vsem, ki ste že vključeni v Regijske štipendijske sheme (ne glede na to, ali boste do takrat že zaključili šolanje/študij ali ne).

S 1.1.2014 je stopil v veljavo Nov zakon o štipendiranju ZŠtip-1, ki prinaša veliko novosti in sprememb. Da boste bolje osveščeni o novostih (tako štipendisti kot tudi delodajalci), smo v Tolmin povabili predstavnike Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije iz Ljubljane, ki bodo predstavili nov zakon in odgovarjali na vaša vprašanja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na INFO dogodku - okrogli mizi - in se informirate, kakšne so vaše možnosti (tako za podjetja kot tudi za štipendiste) za nadaljnjo vključitev v RŠS in kakšne spremembe prinaša Nov zakon o štipendiranju.

Vabilo na informativni dogodek