KAŠ vabi na Kinokoutr

datum: 09.01.2015
kategorija: Novice

Klub ajdovskih študentov tudi letošnjo zimo skrbi, da dolgi, mrzli, zimski večeri ne bodo tudi dolgočasni ter da nam bo toplo. Pod »kinokoutr« ste prvič prav lepo povabljeni to soboto, na ogled odličnega poljskega filma slovenskega režiserja Pisma Sv. Nikolaju.

Klub ajdovskih študentov se zadnja leta trudi oživiti nekoč tako priljubljen ajdovski kino. Po poletni Kinodejki je pred nami že druga sezona Kinokoutra, ki tja do pomladi obljublja sedem filmskih večerov. Nabor je zanimiv, gre za odlične, preizkušene filme evropske produkcije.

Vsi se bodo odvili v Dvorani prve slovenske vlade, pričenši ob 20. uri, BREZ VSTOPNINE!

V soboto zvečer, 10. januarja, se bomo prvič stisnili pod koutr in si ogledali imeniten in zelo uspešen poljski film slovenskega režiserja Mitje Okorna, Pisma Sv. Nikolaju.

Na zadnji januarski večer bo na sporedu Kinokoutra srbska komična drama Parada, kultnega režiserja Srdjana Dragojevića (Lepe vasi lepo gorijo, Mi nismo angeli, …).

Do aprila pa se bodo v Kinokoutru zvrstili še štirje dobri filmi. Vabljeni na ogled filmov, pod kouter, v Dvorano prve slovenske vlade.