Polnoletni tradicionalni namiznoteniški turnir

datum: 23.12.2014
kategorija: Novice

Veseli december se počasi bliža vrhuncu. Tako smo tudi organizatorji 18. tradicionalnega namiznoteniškega turnirja – ŠKTD Kamnje-Potoče in NTK Burja Ajdovščina – marsikateremu od udeležencev polepšali ta mesec, hkrati pa smo z letošnjim turnirjem zakorakali v polnoletnost.

Zmagovalci V večnamenski dvorani ŠC Veno Pilon v Ajdovščini se nas je tokrat zbralo rekordno število tekmovalcev, lahko bi rekli cela Primorska namiznoteniška liga, manjkale so le tekmovalke iz Zgonika pri Trstu, ki so se opravičile. Tekme so bile izenačene in šele pozno v noč smo izmed vseh štiridesetih prijavljenih dobili zmagovalca. Prvič smo uporabili tudi tako imenovane plastične žogice, s katerimi se bo odslej igralo na vseh tekmovanjih po svetu. 

Prehodni pokal je šel tokrat z Dejanom Gredarjem v Novo Gorico, drugi je bil Tjaš Tence, tretje mesto pa je osvojil Miha Režun. Na »nehvaležno« četrto mesto se je uvrstil Slavko Pavlin. Med finaliste so se uvrstili tudi domači tekmovalci: Denis Črnilogar, Dejan Premrl, Denis Premrl, Matjaž Krašna, Martin Čučič …  

18 namiznoteniški turnir, december 2014Organizatorja turnirja – ŠKTD Kamnje-Potoče in NTK Burja Ajdovščina – sta poskrbela za odlično vzdušje in praktične nagrade. Začetni udarec je pripadel naši novi voditeljici športne sekcije ŠKTD Kamnje-Potoče Ani Žigon.

Hvala vsem, ki ste pomagali pri izvedbi prireditve, še posebej pa Šolskemu centru Veno Pilon, ŠKTD Kamnje-Potoče, NTK Burja Ajdovščina, TIC Ajdovščina, podjetju Ma-ko d.o., podjetju GT Podgornik, podjetju Geodela in snemalcu Bernardu Rijavcu.

 

Lepe praznike in srečno novo leto!