Novoletni dobrodelni bazar OŠ Danila Lokarja

datum: 04.12.2014
kategorija: Novice

V torek, 2. decembra, je v Dvorani prve slovenske vlade potekal 5. novoletni bazar, ki so ga organizirali učenci in zaposleni Osnovne šole Danila Lokarja, z dobrodelnim namenom osrečiti tiste, ki srečo najbolj potrebujejo.

novoletni bazar OŠ Danila Lokarja, december 2014Obiskovalcev se je kar trlo. Najprej so si ogledali krajši kulturni program, nato pa je sledil bazar. Dogodek je le ena od številnih dobrodelnih akcij, skozi katere OŠ Danila Lokarja zbira sredstva za Šolski sklad. Ta sredstva člani Upravnega odbora šolskega sklada namenijo otrokom iz socialno šibkih družin za plačilo šolskih aktivnosti in projektov in tako vsaj za trenutek prižgejo iskrico sreče v njihovih očeh.

Dogodek so zaznamovali solidarnost, sočutje, dobra volja, upanje in vera v soljudi ter boljši jutri, druženje in prijaznost na vsakem koraku, novoletni bazar OŠ Danila Lokarja, december 2014srečevanje prijateljev in znancev ter obilica pozitivne energije, kar so dokazali številni prisotni in zbrana sredstva. Organizatorji dobrodelnega bazarja se vsem obiskovalcem najlepše zahvaljuje.  

Še več fotografij si oglejte na spletni strani OŠ Danila Lokarja

Učenci in zaposleni Osnovne šole Danila Lokarja Ajdovščina