Obisk predstavnikov finskih nacionalnih mladinskih centrov

datum: 15.10.2014
kategorija: Novice

Mladinska mreža MaMa je med 8. in 15. oktobrom gosta povratni študijski obisk, ki predstavlja nadgradnjo dosedanjega sodelovanja s partnersko organizacijo, Zvezo finskih mladinskih centrov. V oktobru (8. – 15.) je 10 predstavnikov finskih nacionalnih mladinskih centrov obiskalo Slovenijo, kjer si je med drugim ogledali 7 različnih mladinskih centrov s hostli in se seznanili z njihovim delovanjem.

Obisk fincev v MC, oktober 2014Prvi dan obiska so udeleženci obiskali Mladinski center in hotel Ajdovščina. Ob seznanitvi s potekom celotnega obiska, je kolektiv Hiše mladih predstavil svoje programe, zgodovino pridobitve sredstev, lokacije in zagona centra, sodelovanje med organizacijami v hiši in plani za prihodnost.

Poleg tega so si gostje ogledali vse zanimivosti mesta Ajdovščina. Na žalost pa jim časovna omejitev ni dovolila daljšega ogleda. Nad objektom, programi in mestom so bili navdušeni in obljubili, da se zagotovo vrnejo.

Obisk fincev v MC, oktober 2014Iz pogovorov je kolektiv zasledil, da dela in načrtuje programe, ki so v skladu s pričakovanji in željami izkušenih finskih predstavnikov.

Obisk fincev v MC, oktober 2014

 

 

 

Obisk fincev v MC, oktober 2014