Poletne radoživosti za počitnikarje

datum: 06.08.2014
kategorija: Novice

Rekreativčkarji na poletnih počitnicah na bazenu

Medtem, ko sredi poletja čakamo, da se bo pravo poletje vendarle začelo, pa vreme prav nič ne moti počitnikarjev. Ponudba počitniških aktivnosti za otroke v Ajdovščini je bogata, organizatorji so zadovoljni s prijavami in obiskom. Še vedno pa se najde kakšno prosto mesto na delavnicah in tečajih za aktivnosti in zabave željno mladež.

Rekreativčki se učijo rolati Društvo Rekreativček po odlično izvedenih celodnevnih počitniških programih vabi na 10-urne tečaje plavanja, rolanja in tenisa za otroke – zadnji termin tečajev bo potekal od 18. do 22. avgusta.

Več informacij najdete na njihovi spletni ali facebook strani.

Zavod za šport Ajdovščina je ta ponedeljek pričel z zadnjim terminom športnih počitnic. V julijskih terminih so beležili rekordni obisk, otrokom pa so ponudili pestre aktivnosti, tudi izven letnega kopališča. Vse tako kaže, da se bo v avgustu vreme osončilo in letni bazen bo prava osvežitev. V sklopu kopališča deluje tudi imeniten otroški park RadoŽiva. Družine, izkoristite popuste in preživite katerega od toplih Rekordne poletne počitnice Zavoda za šport Ajdovščina avgustovskih dni na enem lepših kopališč na Primorskem.

Na spletni strani Zavoda za šport Ajdovščina najdete vse informacije o Letnem kopališču Ajdovščina, pa tudi o drugi športno-rekreacijski ponudbi.

Zanimivo, atraktivno in okusno preživljanje počitniškega prostega časa za otroke ponuja Faladur. V tednu med 18. in 23. avgustom organizira obiske vipavskih kmetij za najmlajše. Vsako dopoldne je predviden obisk drugačne kmetije in spoznavanje drugačne S Faladurjem na obisk domačih kmetij - okuuusno :) dejavnosti – sivka, ovčerejstvo in sirarstvo, čebelarstvo, turistične kmetije … za zaključek pa še sobotno kmečko kosilu v Faladurju.

Več o Faladurjevih obiskih kmetij za najmlajše

Otroci pa ste dobrodošli tudi v Lavričevi knjižnici, kamor že ta četrtek, 7. avgusta ob 13.30, vabijo na poletno pravljico. Knjižnica pa je za to poletje pripravila še vrsto drugačnih knjižnih bonbončkov, še posebej vabljeni v poletno čitalnico ob Hublju, kjer vas vsako jutro čakajo sveži časopisi, revije in poletni nabor knjig.

Več informacij na spletni strani Lavričeve knjižnice

Pravljica knjižnicaTo je le delček bogate ponudbe, ki se tudi sproti dopolnjuje. Zato vas vabimo, da spremljate informacije na naši spletni strani, tudi v koledarju dogodkov. Organizatorje pa naprošamo, da nam čim prej posredujejo informacije in napovedi, z veseljem jih bomo objavili.