Rekordni obisk udeležencev tradicionalnega srečanja Društva invalidov Ajdovščina - Vipava na Nanosu

datum: 11.07.2014
kategorija: Novice

Prva julijska sobota je že vrsto let dan, ko se člani Društva invalidov Ajdovščina - Vipava srečamo na Nanosu pri Abramu. To je dan, ko svoje težave, bolečine, skrbi in probleme pustimo v dolini in se tu srečamo s prijatelji, znanci, sorodnimi dušami, se poveselimo, poklepetamo, zaplešemo in nadihamo svežega zraka.

Srečanje invalidov Nanos 2014Letos je bilo to druženje še bolj veselo, saj so se nam pridružili še člani Društev invalidov Postojna, Logatec, Vrhnika, Hrastnik in Izola ter predstavniki Društva invalidov Dornberk, Tolmin, MDI Idrija - Cerkno. Skupno število udeležencev je preseglo številko 360 (8 avtobusov).

Srečanja se je kot vsako leto, tudi letos udeležil župan Občine Ajdovščina Marjan Poljšak.

Zelo lepo  je bilo pogledati vso to veliko skupino veselih, nasmejanih ljudi, ki so se veselo zavrteli in razgibali ob zvokih Ansambla Javor, ki že vrsto let skrbi za dobro razpoloženje na srečanju.

Srečanje invalidov Nanos 2014Organizirali smo tudi bogat srečelov in ugibali težo pršuta. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo vsem sponzorjem – donatorjem za finančno pomoč in darovane izdelke.

V sončnem dnevu je čas prehitro minil in vsak na svoj dom smo se odpravili veselo razpoloženi in z obljubo, da se prihodnje leto spet srečamo in poveselimo.

DI Ajdovščina - Vipava