ADC uspešno zastopal svoje barve na šolskem plesnem festivalu

datum: 22.04.2014
kategorija: Novice

Na velikonočni petek, 18. aprila 2014, je v Novi Gorici potekal Šolski plesni festival, regijsko plesno tekmovanje šolskih plesnih skupin in posameznikov. EL1 Plesni center ADC je s svojimi šolskimi skupinami ponovno dosegel odlične uspehe.

EL1 ADC na ŠPF-NG-18apr014Ponovna zmaga na šolskem plesnem festivalu gre zasluženo v EL1 Plesni center ADC. Zlato medaljo so priplesali plesalke in plesalci iz OŠ Šempas ter iz OŠ Draga Bajca Vipava, srebrno pa plesna skupina iz OŠ Šturje. Njihova mentorica Elena Mikuž pravi, da ljubezen do plesa, pridni plesalci in vložen trud obrodijo sadove. Pohvaliti pa velja prav vse plesalce, ki so se pomerili na tekmovanju.

Odlične uspehe so beležili tudi posamezniki. V kategoriji od 4. do 6. razreda si je zlato priplesala Tjaša Pegan (OŠ Branik), katere mentorica je Alice Stojko Saliu. Na 2. mestu je pristala Tija Garbari (OŠ Šempas), pod mentorstvom Elene Mikuž. V kategoriji od 7. do 9. EL1 ADC na ŠPF-NG-18apr014razreda pa se je odlično odrezala Lana Bratož (OŠ Draga Bajca Vipava), ki jo prav tako uči plesnih korakov Elena Mikuž. Elena je tudi mentorica Nini Kovšca (OŠ Danila Lokarja), ki je zaplesala za 3. mesto. 3. mesto med posamezniki v kategoriji od 7. do 9. razreda pa si je priplesala še Kaja Skrt (OŠ Branik), njena mentorica je Alice Stojko Saliu.

Vsi zdaj na ples, zares, pravijo plesalke in plesalci EL1 Plesnega centra ADC. Čestitamo!