Košarkarski klub Ajdovščina z novim sponzorjem in s prvo letošnjo zmago

datum: 06.01.2014
kategorija: Novice

Prvi decembrski dobri mož je Košarkarskemu klubu Ajdovščina prinesel novega sponzorja – podjetje Si.mobil bo s klubom sodelovalo predvsem na področju vzgoje mladih košarkarjev. Prva letošnja tekma je odigrana, prva zmaga že v Ajdovščini, prva nagrada novega sponzorja pa podeljena.

Košarkarji so zelo veseli tega sodelovanja, saj je v teh časih izredno težko pridobiti podjetja, ki razumejo in zmorejo podpirati šport. Že takoj na dan podpisa pogodbe so se mladi košarkarji predstavili v lepih oblačilih novega sponzorja in odigrali mednarodni turnir v Šturjah, kjer so se pomerili z ekipo Sarajeva iz BIH in ekipo Radničkega iz Srbije.

Novi sponzor organizira tudi nagradno igro za vse navijače na domačih tekmah, prva je že za nami – minulo soboto sta se v dvorani v Šturjah pomerili domača ekipa proti ekipi KK Cerknica. Domači so slavili z 21 točkami razlike – čestitke!

Košarkarji se zahvaljujejo podjetju Si.mobil in zagotavljajo, da bodo upravičili zaupanje. Ljubiteljem košarke pa se na domačih tekmah obeta dodatna zabava – se vidimo na košarki!

Napovedi tekem v dvorani Šturje:

18.1.2014 ob 19.00 uri KK AJDOVŠČINA:KK TOLMIN

25.1.2014 ob 19.00 uri KK AJDOVŠČINA:KK MESARIJA PRUNK SEŽANA

15.02.2014 ob 19.00 uri KK AJDOVŠČINA:KK ILIRIJA

01.03.2014 ob 19.00 uri KK AJDOVŠČINA:KK MEDVODE