Veseli december v Ajdovščini – Miklavž je že na poti!

datum: 04.12.2013
kategorija: Novice

Tudi v naših krajih so že zažarele praznične lučke, vsi smo v mrzličnem pričakovanju prvega od decembrskih prijaznih možicev. V Ajdovščini je za komunikacijo z njimi zadolžen Mladinski center Hiša mladih in po zelo zanesljivih informacijah sporočamo, da je prvi že na poti! Miklavž bo Ajdovščino obiskal jutri, veličasten sprejem mu prirejajo v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini. Dobrodošli!

Miklavževanje v Ajdovščini, december 2010Ne pozabite torej nocoj oddati pismo Miklavžu in dobrodošli na sprejemu Miklavžu v čast, jutri, 5. decembra, v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini – kliknite za program dogodka.

Prihaja pa tudi Dedek Mraz, z ajdovskimi otroci se bo srečal 27. decembra, tudi gospodu Dedku MC Hiša mladih prireja lepo dobrodošlico, okrašeno s predstavami, delavnicami in drugimi zabavami …

Občina Ajdovščina je poskrbela tudi za skupno zabavno slovo od starega leta. Silvestrovali bomo na ajdovskem placu, če nam bodo vremena naklonjena, kar pod zvezdami. Za zabavo nam bo igral ansambel Pop Design, opolnoči pa nas bo tradicionalno nagovoril župan Marjan Poljšak.

Prazniki pa bodo še lepši, če jih boste komu polepšali – bodimo solidarni in si pomagajmo. Stiska je mnoge pripeljala na rob, praznični čas pa žalost in nemoč le še poglobi. Spoštovane Ajdovske in Ajdovci, imejte v teh prazničnih časih široko srce!

Dobrodelni zumba maraton in skupinska vadba na kolesih – sobota, 14. december

1. dobrodelni zumba maraton v Ajdovščini, december 2012, foto Samo TrebižanZavod za šport Ajdovščina in Plesni center ADC v sodelovanju z Rdečim križem Ajdovščina že v drugo vabita na dobrodelni ZUMBA maraton in skupinsko vadbo na kolesih. S sodelovanjem boste darovali, predvsem pa nekaj odličnega naredili zase. Kliknite za informacije in prijave.

Oglejte si kratek video o skupinski vadbi na kolesu

Od Miklavža do Dedka Mraza in naprej do konca leta pa se bo po naših krajih bogato dogajalo. Vse prireditve in dogodke sproti beležimo v naših koledarjih prireditev na spletni strani Občine Ajdovščina in na spletni strani TIC Ajdovščina.

Hkrati pa naprošamo tudi organizatorje dogodkov, da nam čim prej posredujejo napovedi na naslednje e-naslove: sanda.hain@ajdovscina.si in tic.ajdovscina@siol.net.