Sara Savnik je nova Miss Univerze Slovenije 2013

datum: 19.11.2013
kategorija: Novice

Sara Savnik; foto Samo Trebižan

Sara Savnik, doslej prva spremljevalka, je odslej MISS UNIVERSE SLOVENIJE 2013! Organizacijski odbor lepotnega tekmovanja se je namreč odločil, da po vseh peripetijah z izbrano misico Nino Đurđevič naziv prenese na prvo naslednjo najlepšo, to je naša Sara. Čestitamo!

Sara Savnik v ŠrilankiAli Nina res študira medicino v Berlinu je odslej nepomembno vprašanje, ki pa je, skupaj s še nekaterimi drugimi nepojasnjenimi zadevami, lepotno zgodbo pripeljalo do prestolovanja naše Sare Savnik. Kljub temu, da je izbor za Miss Universe 2013 že mimo, pa Sari do konca njenega lepotnega kraljevanja ostaja še vrsta dolžnosti in obveznosti.

Od včeraj naprej imamo torej tudi Ajdovci svojo najlepšo - Miss Universe Slovenije 2013. Sara Savnik je na včerajšnji predaji naslova med drugim povedala: "S ponosom sprejemam naziv Miss Universe Slovenije 2013 in obljubljam, da bom v celoti izpolnjevala vse svoje obveznosti in dolžnosti kot Miss Universe Slovenije 2013 in se hkrati zahvaljujem Organizacijskemu odboru Miss Universe Slovenije za izkazano zaupanje in podporo in se že veselim našega nadaljnjega sodelovanja in dela, ki me čaka v prihodnosti.«

Čestitamo!