Novi uspehi ajdovskih bodybuilderjev

datum: 15.10.2013
kategorija: Novice

Letošnjo sezono se je na tekmovanja v fitnesu in bodybuildingu pripravljajo kar nekaj domačih tekmovalcev. Udeležili so se dveh mednarodnih tekem in dosegli odlične rezultate.

Boštjan Čebron je na mednarodnem avstrijskem prvenstvu v visoki BB kategoriji dosegel 4.mesto , na maxximum open, ki je potekalo v Mariboru je v isti kategoriji dosegel 2.mesto. David Koren je na mednarodnem avstrijskem prvenstvu v visoki bodyclassic kategoriji dosegel 2.mesto, na maxximum open je v srednji BB kategoriji dosegel 5.mesto. Urban Koren je na mednarodnem avstrijskem prvenstvu med juniorji bodyclassic dosegel 2.mesto. Luka Fabčič je na mednarodnem avstrijskem prvenstvu med juniorji BB dosegel 3.mesto. Na maxximum open je med juniorji BB dosegel 2.mesto. Martina Vetrih je na maxximum open v kategoriji fitnes bikini dosegla 5.mesto.

Od domačinov sta nastopila na tekmah tudi Eva Birsa in Tomaž Vinazza, sicer tudi oba člana Čebron teama. Boštjan Čebron je letos pripravljal kar 11 tekmovalcev, poleg domačinov so se še iz drugih koncev Slovenije pod njegovim vodstvom pripravljali še Matej Košir, Dušan Djogić, Rok Lah, Danijel Končar in Denis Tomc. Fantje in obe dekleti trenirajo večinoma v Boštjanovem fitnesu Healthy life fitnes&nutrition, pri letošnjih pripravah pa jim je pri lažjih in bolj udobnih treningih pomagala nova linija športnih oblačil MNX sportswear.

S celotno sezono je team zadovoljen, imajo pa plane za naprej in že pridno trenirajo in oblikujejo svoja mišičasta telesa.