Resničnostni šov, kot ga še ni bilo!

datum: 17.09.2013
kategorija: Novice

Najstnica Nina Knez se je udeležila nenavadnega resničnostnega šova v katerem se je prelevila v grofico iz 19. stoletja v upanju, da bo postala Nevesta grofa Ewiga.

V lovskem dvorcu v Prekmurju je oživela preteklost. Osem udeležencev iz cele Slovenije se je za nekaj mesecev poslovilo od telefona, računalnika, radia in televizije, in prevzelo vloge služabnikov na posestvu grofa Ewiga. Brez elektrike in tekoče vode so vlili dvorcu novo življenje in ga pripravili za prihod visoke grofove gostje Elizabete. Nina, ki jo je doletela ta čast, da je na resničnostnem šovu 19. stoletja zaigrala vlogo gospodične Elizabete, je prepričala sodnike. Ji je uspelo navdušiti tudi grofa Ewiga? Zakaj ji je v dlan stisnil metulja ujetega v jantarjevo smolo? In pred čem jo je svaril konjar Edvard?

Nevesta grofa Ewiga je napeta pustolovščina s kančkom romantike namenjena predvsem dekletom in mladim po srcu. Na voljo bo v 23. nadaljevanjih, ki bodo objavljena na spletni strani www.ksenijayoderbatic.si, vsak petek in vsak ponedeljek po en del. Prvi del je na voljo že od 16. septembra! Poleg zanimivega in napetega branja, se obetajo tudi trije nagradni natečaji in 10 nagrad.

Avtorica knjige: Ksenija Yoder Batič iz Lokavca