Pestro poletje s ŠD Rekreativček

datum: 15.08.2013
kategorija: Novice

Med pestro ponudbo različnih počitniških dejavnosti v Ajdovščini in okolici, si je v letošnjem vročem poletju veliko število otrok izbralo prav dejavnosti, ki so potekale v okviru Športnega društva Rekreativček.

     Priprave na kampiranje v kampu za ajdovskim kopališčem ...  Letošnji celodnevni programi za otroke so se izvajali v treh terminih in sicer je prvi termin potekal od 1. do 5. julija, drugi od 15. do 19. julija in tretji od 29. julija do 2.avgusta. V tem času so se otroci  lahko priključili dvem celodnevnim programom. V programu Aktivnih počitnic v vodi so bila poleg učenja plavanja in seznanjanja z raznimi športnimi igrami, pomembna načela tudi druženje, zabava in sproščeno preživljanje prostega časa. Organizirali pa smo tudi Nogometni kamp, kjer so dečki spoznavali zakonitosti nogometne igre, v času med treningi pa so vodeno lahko zaplavali in se osvežili v bazenu. Da je bilo doživetje popolno, smo za tiste najbolj »pogumne« znotraj celodnevnih programov organizirali kampiranje v kampu Ajdovščina, kjer so otroci  v spremstvu vaditeljev, ob igri in druženju preživeli večer in noč prespali v šotorih.

     Za najmlajše, ki so si zaželeli samo popoldanskih aktivnosti, smo izvedli tri termine 10-urnih tečajev plavanja, tenisa in rolanja in prav vsi so bili dobro obiskani, otroci pa ob zaključku le-teh navdušeni in ponosni na novo pridobljena znanja, ki jih bodo v naslednjih letih lahko še nadgradili.

Posebna zahvala za dobro izvedbo samih programov gre seveda najprej našim vaditeljem in trenerjem, ki so se trudili, da so se otroci lepo počutili, obenem pa odhajali domov z novimi znanji in izkušnjami, nato Osnovni šoli Dobravlje, ki nam je z izposojo svojih kombijev pomagala pri prevozu otrok v vse naše celodnevne programe in seveda tudi našim sponzorjem: Fami d.o.o., Pekarni Krkoč, Romanu Vidmarju s.p., Mlinotestu d.d., Slaščičarni Šturje in Mobitelu d.d.

     Na koncu naj sledi še povabilo, povezano z željo po nadaljnjemu sodelovanju, saj bo Športno društvo Rekreativček s svojimi športnimi programi za otroke (šola plavanja za predšolske in šoloobvezne) in odrasle (MIX aerobika na raznih lokacijah in rekreativno plavanje) v notranjih prostorih nadaljevalo že takoj v oktobru. Letos bomo ponudbo še razširili in popestrili z vadbo za moške, zato spremljajte novosti na naši spletni strani http://rekreativcek.gmajna.eu.

 

Oglejte si galerijo fotografij iz letošnjih Rekreativčkovih počitnic 

 ŠD Rekreativček