Mladi, vas zanima vaša prihodnost?

datum: 13.08.2013
kategorija: Novice

Mladinski svet Ajdovščina bo 22. avgusta 2013 gostil predstavnike Vlade RS, ki bodo zainteresirani javnosti predstavili namen in zastavljene cilje Nacionalnega programa za mladino 2013-2022, ki ga je Vlada RS sprejela 6. junija 2013 in ga poslala v obravnavo Državnemu zboru Republike Slovenije.

Mladina!

Vas zanima kaj namerava država postoriti za vašo boljšo prihodnost? Kakšne cilje in ukrepe si je Vlada RS zadala na področju izobraževanja, zaposlovanja in podjetništva, bivanjskih razmer, zdravja in dobrega počutja, mladih in družbe ter pomena mladinskega sektorja in kulture, ustvarjalnosti, dediščine in medijev?

Pridite na predstavitev Nacionalnega programa za mladino, ki ga je Vlada RS sprejela junija letos in dobili boste odgovore. Imeli pa boste tudi možnost debate z ljudmi, ki so vpleteni v krojenje vaše prihodnosti.

Dogodek organizira Mladinski svet Ajdovščina in bo potekal v četrtek, 22. avgusta ob 20. uri, pred Mladinskim centrom in hotelom Hiša mladih v Palah v Ajdovščini. Nacionalni program za mlade 2013-2022 bodo predstavili predstavniki Urada RS za mladino, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Dogodek se bo zaključil ob 21. uri, a večer se bo nadaljeval s KINODEJKO - KAŠ-evim kinom pod zvezdami in filmom Nikogaršnja zemlja.

Vabljeni, da izkoristite priložnost in prisluhnete ukrepom, ki jih boste deležni zato, da bo vaša prihodnost svetlejša!

Mladinski svet Ajdovščina se veseli srečanja z vami!