Uživajte poletje – v Ajdovščini tudi na mivki, v letnem kinu …

datum: 03.07.2013
kategorija: Novice

Pred nami je dogodivščin polno poletje. Bazen obratuje s polno paro, ta teden iz našega kopališča odmeva plesna glasba. Mokra doživetja si lahko popestrite še z zabavo na mivki na grajskem vrtu ali z ogledom filma pod zvezdami, na »dejkci« pred mladinskim centrom, ne manjka pa se niti ostale pestre ponudbe za ustvarjalno porabo prostih počitniških uric – za vse generacije. Uživajte poletje v Ajdovščini!

kinodejka 2013Prvi počitniški tabori so že v teku. Na bazenu potekajo plesni teden, pa športne počitnice Zavoda za šport Ajdovščina in ŠD Rekreativček. Ajdovski taborniki so šli »po svoje«, v Čezsočo. Ustvarjalne počitniške delavnice MDPM-ja potekajo tudi po krajevnih skupnostih.

Ljubitelji literarnega ustvarjanja ste vabljeni v Lavričevo knjižnico, na poletno delavnico ustvarjalnega pisanja z Bojanom Bizjakom.

KAŠ – klub ajdovskih študentov bo tradicionalni KAŠ-ev letni vrt in športno poletje obogatil s filmskimi predstavami pod zvezdami. Kinodejka (»dejko« imejte s seboj) bo potekala vsak četrtek v juliju in avgustu na parkirišču MC-ja v Palah.

 

plakat - mivka - poletje 2013Živahno pa bo letos vendarle tudi na grajskem vrtu v mestu Ajdovščina. Rokometni klub Mivka je namreč tam uredil igrišče z mivko, ki ga bo slovesno otvorilo to soboto, 6. Julija. Potem pa … celo poletje zabave na mivki.

 

 

Bogata je tudi ponudba dogodkov in prireditev - napovedi sproti objavljamo v koledarju dogodkov (organizatorji lahko informacije za vpis posredujejo na sanda.hain@ajdovscina.si

Uživajte poletje tudi doma, v Ajdovščini!