Javni županov sprejem najuspešnejših občank in občanov

datum: 15.04.2013
kategorija: Sporočila za javnost

Sprejem najuspešnejših bo potekal v petek, 19. aprila 2013 ob 19. uri, v Dvorani prve slovenske vlade. Vabljeni!

V zadnjem letu dni so naše občanke in občani na različnih področjih dosegali lepe uspehe. Nekateri so merljivi in nagrajeni z visokimi odličji, drugi pomembni za ohranjanje dediščine in izboljšanje kakovosti življenja v naših krajih. Prav vsi uspehi in dosežki pa so pomembni in vredni, da se jih ponovno spomnimo na tradicionalnem županovem sprejemu za najuspešnejše.

Župan Marjan Poljšak bo gostil športnike, umetnike, znanstvenike in uspešne z drugih področij našega življenja. To so občanke in občani, ki s svojimi uspehi na najlepši možni način promovirajo našo občino in ji dvigujejo ogled. Vabimo vas, da jih spoznate tudi vi. Skozi prireditev vam jih bomo predstavili, se jim zahvalili za njihove uspehe, predvsem pa jim čestitali ter jim zaželeli uspehov tudi za naprej.

Malo je priložnosti na enem mestu srečati toliko zanimivih ljudi iz tako-rekoč sosednje ulice, zato ne zamudite te priložnosti. Dobrodošli, spoštovane občanke in občani, ter seveda tudi vsi ostali, na županovem sprejemu najuspešnejših, v petek, 19. aprila 2013 ob 19. uri, v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini.

Občina Ajdovščina