8. Pinela open 2013 - veleslalom

datum: 21.01.2013
kategorija: Novice

Ajdovski ljubitelji jadranja, morja in vetra Jadralni klub Prepih in Športno kulturno društvo Wada pripravljamo že tradicionalno tekmovanje in druženje PINELA OPEN 2013, ki bo v soboto 02.02.2013 na smučišču SKI BOR Črni vrh.

Z neobveznim druženjem bomo pričeli ob 18 uri. Do žreba in razdelitve štartnih številk, ki bo ob 19:30 uri se bomo smučali na osvetljenem smučišču. Po 20 h pa bo start prvega tekmovalca na veleslalomski progi.

Na rezultate bomo počakali v brunarici, kjer se bomo okrepčali s pico.

Veleslalomske kategorije bodo naslednje:
- ženske

- moški do 70 kg

 - moški do 100 kg       

- moški nad 100 kg (kraljevska)

- bord

Prvi trije v posamezni kategoriji bodo prejeli simbolične pokale in praktične nagrade. Absolutni zmagovalec prejme prehodni vsebinsko tekoči pokal, ki se skriva v imenu prireditve.

Prijavnina v katero je vključena štartnina, smučarska karta in pogostitev znaša 12€ . Tisti, ki boste prišli le na pogostitev in sankanje pa boste odšteli 5€. Prijavnino se poravna na dan tekmovanja na blagajni SKI BOR. Zaradi lažje organizacije bomo veseli, če nam predhodno sporočite vašo udeležbo. Pošljite nam mail na prepihsail@gmail.com.

JK PREPIH in ŠKD WADA

Vsak udeleženec nastopa na svojo lastno odgovornost. Organizatorji ne odgovarjamo za kakršnekoli poškodbe nastale med tekmo in druženjem na Pinela open 2013.