Veselo v decembru v Ajdovščini

datum: 07.12.2012
kategorija: Novice

Novoletno drevo krasi ajdovski plac že dober teden dni – odkar smo v Ajdovščini sprejeli prvega od decembrskih dobrih mož. Tradicionalno miklavževanje minulo soboto je naznanilo bogato dogajanje vse do konca letošnjega leta.

Novoletni trg, december 21012Vse napovedi sproti beležimo v našem koledarju dogodkov, ki je že lepo napolnjen. Prav danes se začenja tradicionalni smučarki sejem v prostorih OŠ Danila Lokarja v Ajdovščini. Jutri ne pozabite na odprte hrame na Planini. Za to nedeljo je napovedanih nekaj zanimivih pohodov.

Ravno danes se odpira osmica pri Štrukljevih v Selu, proti koncu meseca pa nas bodo na osmico povabili tudi k Lovrinčkovim v Lokavec.

Napovedanih je tudi že cela vrsta gledaliških predstav, pa koncertov – še posebej priporočamo obisk koncertov Glasbene šole Vinka Vodopivca – in drugih družabnih dogodkov. Pestra je ponudba ustvarjalnic in predstav za naše najmlajše, vse mogoče se bo dogajalo v MC Hiša mladih v Palah.

Najlepše pa še pride – posebno presenečenje vam pripravljamo za praznični dan samostojnosti in enotnosti, prav v tistih dneh pa bo prisrčno v Vipavskem Križu, kjer se bo ponovno odvila Božična zgodba z živimi igralci, po vsem Križu pa bodo na ogled jaslice različnih ustvarjalcev.

Vabimo vas, da sledite napovedim v koledarju prireditev na naši spletni strani, ali pa na strani TIC Ajdovščina, kjer vam bodo z veseljem ponudili tudi podrobnejše informacije o posameznih dogodkih.

Če tudi vi prirejate dogodek, nam čim prej pošljite napoved na sanda.hain@ajdovscina.si. Brezplačno vam jo bomo objavili na naših spletnih straneh, pa tudi v napovedniku v Ajdovskih novicah, ki izidejo 18. decembra.  

Dogajalo se bo - v mestu in na podeželju. Izkoristite povabila in v tem veselem decembru pozabite na vsadanje tegobe današnjih časov.