Krajevna skupnost Ajdovščina želi obuditi turistično društvo

datum: 13.07.2012
kategorija: Novice

Krajevna skupnost Ajdovščina želi več pozornosti posvetiti razvoju turističnih dejavnosti in prireditev v svojem okolišu. Zato vabi svoje krajane z ustvarjalnimi idejami in voljo do dela, da ponovno oživijo turistično društvo.

Člani sveta Krajevne skupnosti Ajdovščina so na svoji zadnji seji v začetku julija obravnavali problematiko prireditev, pa tudi turističnega razvoja znotraj svojega območja. Ugotavljajo, da kljub množici aktivnosti kraju manjka povezovalni člen, ki bi organizirano pristopil k razvoju turističnih dejavnosti, urejanju turistične infrastrukture ter prirejal krajevne dogodke, pa tudi večje promocijske prireditve.
Zato vabijo svoje krajane, da se aktivno vključijo v razvoj teh dejavnosti in kraja samega, tako z idejami, kot tudi s članstvom in seveda aktivnim delom v turističnem društvu. Takšno društvo je mesto že imelo, sedaj pa je čas in očitno tudi prava volja, da se ga ponovno oživi.
Krajevna skupnost bo vesela vaših pobud in idej, posredujte jih preko e-naslova ks-ajd@volja.si ali pa osebno na sedežu krajevne skupnosti, v Domu krajanov Ajdovščina, vsako sredo med 8.30 in 12. uro.