Poletje v Lavričevi knjižnici

datum: 05.07.2012
kategorija: Novice

Knjiga je najlepša poletna osvežitev, zato sezite po njej. Lavričeva knjižnica Ajdovščina se je dobro pripravila na poletje, obiščite jo ali pa si knjige izposodite kar na ajdovskem bazenu. Letošnja novost je Poletna bukvarna.

NOVO! POLETNA BUKVARNA
Vas zanimajo stare knjige? Iščete knjigo svoje mladosti? Pobrskajte po polici starih ali odpisanih knjig v naši knjižnici in si priskrbite knjigo po simbolični ceni!

KNJIGE NA BAZENU TUDI LETOS …!
Tudi letošnje poletje vam bo na letnem kopališču Police v Ajdovščini minilo hitreje s knjigo ali revijo – izposodite si jo lahko na recepciji kopališča.

… KAJ PA KNJIGA »ZA NA MORJE«?
V matični knjižnici smo pripravili obsežno in pestro ponudbo poletnega branja. Naše knjižničarke in knjižničarji jo dnevno dopolnjujejo in osvežujejo. Dobrodošli!

RAZSTAVA O LOKARJU
V knjižnic si lahko ogledate osrednjo razstavo o Danilu Lokarju ob 120-letnici pisateljevega rojstva. Na ogled bo do konca leta. Avtorica Ivana Slamič je predstavila tudi del doslej neznanih Lokarjevih dnevniških zapisov.

»SODNI DAN NA VASI« ŽE V TISKU!
Še zanimivo obvestilo: ponatis znane novele Danila Lokarja Sodni dan na vasi je že v tisku! Sodni dan bo izdala naša knjižnica ob 120-letnici Lokarjevega rojstva. Pod naslovom Tri novele jo bomo ponatisnili skupaj z zgodbama Brata in Za frontami. Knjigo bomo predstavili prve dni avgusta, pred 70. obletnico požiga vasi Ustje: ravno o omenjenem tragičnem dogodku pripoveduje Sodni dan na vasi.

Lavričeva knjižnica Ajdovščina