Metal design pohištvo iz Ajdovščine tudi v Veliki Britaniji

datum: 27.06.2012
kategorija: Novice

V podjetju Metal design že dolgo vlagajo v razvoj lastne znamke vrtnega pohištva, paviljonov in postelj. Poleg prodaje na slovenskem in italijanskem trgu, pa je konec leta 2010 začelo podjetje svoje luksuzno in klasično kovinsko pohištvo pod lastno znamko prodajati tudi v Veliki Britaniji, ki ta stil še posebej ceni.

Pohišto Metal design na razstavi v Londonu »Pri razvoju izdelkov se ne osredotočamo zgolj na lepo zunanjost ampak predvsem na uporabnost in udobje ter na prilagodljivost vsakega izdelka posameznemu kupcu, « pravi zastopnica podjetja, ga. Lucija Turel. To je verjetno tudi ključ uspeha njihovega pohištva.
Že lansko poletje so z vrtnim pohištvom sodelovali na največji vrtnarski razstavi Hampton Court Palace Flower show-u v Londonu, kjer je vrt z njihovim pohištvom dobil srebrno medaljo. Letos pa jih je k sodelovanji povabila celo televizijska hiša Sky Living. Z garnituro Castrum in obešalniki so opremili hišo, ki je gostila stanovalce resničnostnega šova v katerem sta pevka Rihanna in voditeljica Nicole Roberts zbirali najboljšega mladega modnega oblikovalca (predviden čas predvajanja šova je od avgusta 2012).

Pohišto Metal design na razstavi v Londonu Stvari so se začele premikati tudi pri prodaji gostincem. V več kot 22-ih letih obstoja podjetja so opremili že veliko barov, restavracij, hotelov, hostlov v Sloveniji in verigi trgovin v Italiji. »Vedno imamo poleg končnih potrošnikov pri razvoju izdelkov v mislih tudi uporabo izdelkov v gostinskih lokalih in hotelih,« pojasnjuje gospa Turel.
V podjetju so ponosni, da sedaj vrtni stoli in mize Oliver krasijo terase apartmajev Hay Riverside Retreats. Manjši butični hotel se nahaja v krasni vasici v Mid Walesu ob reki Wye. Luksuzni apartmaji gostom nudijo sproščujoč ambient in veliko teraso z lepim razgledom, kamor se lahko vsakdo zateče, ko ima dovolj mestnega vrveža.

Metal design