Dobrodelni koncert Marka Hatlaka - za boljši jutri hendikepiranih - nedelja, 3. junij

datum: 28.05.2012
kategorija: Novice

V nedeljo, 3. junija 2012 ob 20.30, bo v Dvorani prve slovenske vlade nastopil vrhunski virtuoz na harmoniki, Marko Hatlak. Igral bo v dobrodelne namene - za boljši jutri hendikepiranih.

Plakat dobrodelni koncert Marka Hatlaka, 3. junij 2012 Marko Hatlak je svoje bogato glasbeno znanje nabiral pri mnogih odličnih profesorjih na evropskih glasbenih akademijah, dodatne izkušnje so prispevali mnogi seminarji. Njegov repertoar je pester - od baročne in renesančne do sodobne glasbe. Nastopa kot solist ter v raznih klasičnih in sodobnih glasbenih zasedbah. Še posebej ga je zaznamoval tango, je ustanovitelj in umetniški vodja zasedbe Funtango, ki izvaja predvsem dela Astorja Piazzole. Najbolj pa je poznan po sodelovanju v zasedbi Terrafolk.
Več na www.markohatlak.org

Namen koncerta: zbiramo finančna sredstva za plače osebnih asistentk/-ov ter osveščamo javnosti o osebni asistenci, kot osnovni človekovi pravici in o pravici do osebne asistence in neodvisnega življenja, kateri pripradata vsem invalidom tudi po Konvencij združenih narodov o pravicah invalidov.
Več na www.yhd-drustvo.si

Vstopnice v predprodaji: TIC Ajdovščina (Pale) 05/36 59 140, TA Marco Polo Ajdovščina 05/36 81 500
Predprodajna cena vstopnice - 10 evrov
Cena vstopnice na dan koncerta - 12 evrov

Vabljeni!