Vabilo na srečanje mladih in odločevalcev na temo lokalne strategije za mlade v občini Ajdovščina

datum: 08.05.2012
kategorija: Novice

Mladinski svet Ajdovščina vas vabi na predstavitev in razpravo o rezultatih o mladih v občini, ki bo potekala v petek, 11. maja 2012 s pričetkom ob 17. uri v prostorih Mladinskega centra in hotela Hiša mladih, Cesta IV. prekomorske 61a v Ajdovščini. Srečanje se bo zaključilo predvidoma ob 19. uri.

Namen srečanja je povezati mlade in politične odločevalce iz lokalne skupnosti v razpravi o strategiji za mlade v občini Ajdovščina, ki jo bo občinski svet sprejel jeseni letos. Na srečanju bomo prisotnim predstavili rezultate ankete, izvedene med mladimi v občini Ajdovščina o stanju lokalnih mladinskih politikah v občini ter analizo stanja na področju ukrepov za mlade, ki jih Občina Ajdovščina že izvaja.

Dogodek bomo obogatili z razglasitvijo »Naj mladih prostovoljcev in prostovoljk« ter »Naj mladinskih prostovoljskih projektov« v Občini Ajdovščina v sezoni 2010/2011.

Dogodek predstavlja možnost odprtega dialoga med mladimi in odločevalci ter ustvarjanje pogojev za razvoj lokalne strategije za mlade. Prepričani smo, da je ravno dialog in vključevanje mladih v mladinske politike eden temeljev uspešne integracije teh politik v lokalni skupnosti.

Vabljeni!

Helena Harej, predsednica MSA