Ajdovščina na sejmu Turizem in prosti čas

datum: 24.01.2012
kategorija: Novice

Tudi Ajdovščina se bo ta konec tedna predstavila na osrednjem slovenskem turističnem dogodku, sejem Turizem in prosti čas vabi na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani od četrtka 26. januarja, do nedelje 29. januarja.

Naša turistična destinacija Smaragdna pot ima svoj razstavni prostor v Stekleni dvorani (hala C) Gospodarskega razstavišča. Letošnja predstavitev bo nekoliko drugačna od prejšnjih, saj bo poleg predstavitve na pultih obiskovalcem na voljo tudi poseben vinski kotiček za predstavitve vinsko kulinarične ponudbe.

Program predstavitve zgornje Vipavske doline si lahko ogledate na tej povezavi.

Poleg ajdovskega TIC-a pa bo barve naših krajev zastopalo tudi Društvo DOLI, ki je s svojimi dosedanjimi aktivnostmi navdušilo Turistično zvezo Slovenije, le-ta pa jih je povabila na sejem. Društvo DOLI namerava v Ljubljani prirediti pravo OSMICO, ali »trifo« po starem. Na osmici pa bo mogoče izvedeti prav vse o znamenitostih in zanimivostih Lokavca, ki je eden lepše turistično urejenih krajev v naši občini.

Vse sejemske dni bo na predstavitvenem prostoru potekala nagradna igra »Poznam Vipavsko dolino?«. Toliko za pokušino, še več pa na sejmu Alpe - Adria: Turizem in prosti čas, ki bo potekal od 26. do 29. januarja 2012 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Obiščite nas!