Sočni Boscarolovi blogi v njegovem knjižnem prvencu NASA Blog

datum: 21.12.2011
kategorija: Novice

V Pipistrelovi Vizionarni je včeraj potekala predstavitev zanimivega knjižnega prvenca Iva Boscarola NASA Blog, ki pripoveduje zgodbo o letošnjem vrhunskem podvigu domačega podjetja. Knjiga je že na voljo, izkupiček od prodaje pa gre v dobrodelne namene.

NASA Blog, december 2011 Blogi Iva Boscarola, s katerimi se je oglašal iz tekmovanja v Santa Rosi v Ameriki, so vzbudili veliko zanimanja. Objavljali so jih celo nekateri ugledni spletni mediji, kjer se je nakopičilo tudi zanimivih komentarjev – najboljši so objavljeni v knjigi. Ob blogih, okrašenih z bogatim slikovnim gradivom, vključno s tistim najbolj zanimivim, ki ga je Ivo napisal po vrnitvi domov (in brez vseh manjkajočih vejic), pa knjiga NASA Blog pripoveduje še o pripravah na tekmovanje, vsebuje veliko tehničnih in drugih zanimivih podatkov, piše pa tudi o prihodu domov, voščilih in sprejemih, ki so sledili uspehu.
NASA Blog, december 2011 Knjiga je na voljo v Mercatorjevih hipermarketih po Sloveniji, pa tudi v Mercator centru v Ajdovščini, cena knjige je 19 evrov, izkupiček od prodaje pa gre v dobrodelne namene. Če še vedno nimate ideje kaj podariti ob praznikih – z NASA Blogom boste zagotovo zadeli v polno.

Še več na spletni strani Pipistrela, kjer prav tako lahko naročite knjigo.