Kampanja Neodvisen.si v Ajdovščini - NARIŠI NOV DAN, 19. oktobra

datum: 12.10.2011
kategorija: Novice

V sredo, 19. oktobra 2011, bo že v dopoldanskem času družbeno odgovoren program NE-ODVISEN.SI predstavil poučne interaktivne dogodke ajdovskim osnovnošolcem. Ob 18. uri tega dne pa bo v Dvorani prve slovenske vlade družabni večer Nariši nov dan, na katerega ste vabljeni vsi, ki se vas tematika tako ali drugače dotika, ali pa vas zgolj zanima.

Strokovnost in poljudnost se srečata na 90-minutnem večernem druženju s starši in drugimi odraslimi udeleženci. Pogovor in prikaz soočata vse prisotne z zahrbtnostjo zasvojenosti, z odgovornim starševstvom, z načelom o postavljanju vedenjskih meja, s kakovostjo odnosov, z vrednotami starševske ozaveščene naklonjenosti, spoštovanja in zaupanja. Večerno druženje usmerja in povezuje Bojan Kodelja, vodja programa NE-ODVISEN.SI. Gostje večera bodo ga. Vlasta Nussdorfer, predsednica društva Beli obroč Slovenija, Miha Kramli, vodja centra za zdravljenje odvisnosti v Novi Gorici in predstavnik kriminalistične policije. Harmonijo večera bo v vlogi režiserja preko video zaslona prevetril Jurij Zrnec.

Družabni večer NARIŠI NOV DAN, bo v sredo, 19. oktobra 2011, ob 18. uri v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini.

Pridite in povabite še prijatelje, sorodnike in znance na drugačen večer zanimivega druženja. Vstop je prost! Prisrčno vabljeni!