V pripravi je 4. številka Ajdovskih novic

datum: 01.09.2011
kategorija: Novice

Na uredništvo Ajdovskih novic prejemamo veliko vprašanj kdaj izide naslednja številka, zbirajo pa se tudi že prispevki. 4. številka Ajdovskih novic izide 15. septembra, prispevke in informacije za objavo pa zbiramo do najkasneje 8. septembra!

Če bi želeli objaviti prispevek, ga posredujte na e-naslov ajdovske.novice@ajdovscina.si ali ajdovske.novice@siol.net najkasneje do 8. septembra. Zbiramo vseh vrst prispevkov, ki so tako ali drugače vezani na naše kraje: odmeve iz vaših prireditev, informacije o vaših športnih, poslovnih ali drugačnih uspehih, napovedi prireditev, … Prosimo vas, da zapišete tako avtorja prispevka, kot tudi avtorja fotografije, če jo boste priložili. Fotografije naj bodo dovolj »velike«, da bodo primerne za objavo – okoli 1 MB.
Veseli bomo tudi prispevkov za rubriko Pisma bralcev – tu vas še posebej opozarjamo, da ANONIMNIH PRISPEVKOV NE BOMO OBJAVLJALI, po vnaprejšnjem dogovoru lahko v časopisu objavimo prispevek brez podpisa, vendar mora biti avtor znan uredništvu.
Za vse dodatne informacije se obrnite na odgovorno urednico Ajdovskih novic, Sando Hain, na telefon 05/36 59 155 ali pišite na kateregakoli od zgoraj navedenih e-naslovov.

Sanda Hain