Asfaltiran dostop do parkirišča za starim mlinom vabi

datum: 18.08.2011
kategorija: Novice

V teh dneh je parkirišče za starim mlinom dobilo asfaltiran dostop, mesto Ajdovščina je tako pridobilo dodaten urejen prostor za počitek vaših jeklenih konjičkov v neposredni bližini starega mestnega središča.

Asfaltirano parkirišče za starim mlinom, avgust 2011 Urejanje območja za starim mlinom, ki je del projekta celostnega prometnega urejanja Lavričevega trga, je bilo načrtovano že v preteklosti in se bo še nadaljevalo. Investicijo v približni vrednosti 10.000 evrov je financirala Občina Ajdovščina, izvedla pa KSD Ajdovščina. Želja Občine je, da bi na novo urejenem parkirišču avtomobile puščali predvsem tisti, ki ste doslej parkirali na Lavričevem trgu. Če se torej odpravljate v »mesto« - na tržnico, na prireditve v Dvorani prve slovenske vlade, v službo ali pa zgolj na sprehod in sladoled – parkirajte za starim mlinom, od tam je le kratek sprehod do vašega končnega cilja. Lavričev trg pa bo sproščen lepše zadihal.

Asfaltirano parkirišče za starim mlinom, avgust 2011 Ob četrtkih sicer parkirišče še vedno zaseda redna tržnica, ki se je za stari mlin selila zaradi prenove Dvorane prve slovenske vlade. Dvorana je že dobila novo streho, do konca avgusta pa bo potekalo še urejanje notranjosti.