Županov sprejem najuspešnejših - v sredo, 20. aprila

datum: 15.04.2011
kategorija: Sporočila za javnost

Župan Marjan Poljšak na sprejem vabi vse, ki so v zadnjem letu dni dosegali pomembne in vidne uspehe na različnih področjih. Ker gre za pisano paleto zanimivih osebnosti, ki jih je vredno spoznati, sprejem prireja v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini, odprt za široko javnost, potekal bo v sredo, 20. aprila ob 18. uri – vabljeni!

Spoznali bomo ustvarjalne in vztrajne osebnosti naše občine, ki se ukvarjajo z zanimivimi prostočasnimi ali pa profesionalnimi dejavnostmi. Nekateri so še zelo mladi in so trenutni uspehi trden korak na njihovih poteh življenjskih odločitev, drugi se dokazujejo na poslovnih področjih. Med Ajdovci je mnogo odličnih športnikov, ki svoje uspehe dosegajo na zelo različnih, tudi atraktivnih športnih panogah, pa ljubiteljev, ki svoje hobije vztrajno in uspešno negujejo že vrsto let.
Skozi prireditev vam jih bomo predstavili, se jim zahvalili za njihove uspehe, ki veliko prispevajo k dobremu glasu Ajdovščine doma in po svetu, predvsem pa jim čestitali in jim zaželeli še mnogo uspehov tudi za naprej! Malo je priložnosti na enem mestu srečati toliko zanimivih ljudi iz tako-rekoč sosednje ulice, zato ne zamudite te priložnosti.
Dobrodošli tudi vi, spoštovane občanke in občani ter vsi ostali, na županovem sprejemu najuspešnejših, v sredo, 20. aprila 2011 ob 18. uri, v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini.