Čistilna akcija Hiše mladih 2011 - eko žur - 26. marca!

datum: 15.03.2011
kategorija: Novice

Iz Mladinskega sveta Ajdovščina je prišlo lepo sporočilo - pripravljajo se namreč na čistilno akcijo, skozi katero nameravajo mesto očistiti nesnage, ki jo je tu pustila zadnja burja. Takole pravijo:

Ker je po močni burji, ki je divjala po mestu Ajdovščina ostalo veliko smeti, smo se na Mladinskem svetu Ajdovščina odločili, da organiziramo čistilno akcijo, ki bo potekala v soboto, 26. marca 2011, s pričetkom ob 10. uri. Zberemo se pred Hišo mladih, Vipavska cesta 11a, Ajdovščina.

Akcija je prvotno namenjena ajdovski mladini, vabimo pa tudi vse ostale Ajdovce, da se nam pridružijo. Čistili bomo okolico Hiše mladih, območja ob ajdovski obvoznici ter vpadnicah v mesto Ajdovščina.

Udeleženci čistilne akcije naj s seboj prinesejo močnejše rokavice za čiščenje, lopato, grablje,…

V Mladinskem svetu Ajdovščina smo že dlje časa mnenja, da so take delovne akcije koristne za okolje predvsem pa neizmerno veliko prispevajo k aktivnemu druženje in zbliževanje mladih v današnji informacijski družbi.

Ker želimo, da se čistilne akcije udeleži predvsem čim več mladih ter tudi ostalih Ajdovcev, vas prosimo, da na akcijo povabite vse sorodnike, znance, prijatelje ...

Še več informacij o akciji na spletu msa.si, preko maila: vesna.koren@msa.si, ali telefona: 040 588 920

Mladinski pozdrav,
Helena Harej
Predsednica MSA