Večeri smeha

datum: 07.11.2018
kategorija: Novice

Ajdovsko kulturno sceno bo to sezono obogatil niz gledaliških predstav pod skupnim naslovom Večeri smeha. V Dvorani prve slovenske vlade bo nasmejano vsak tretji četrtek v mesecu.

Večeri smeha_Ajdovščina_plakat B1__print.jpgPrvi Večer smeha bo na sporedu že prihodnji teden, 15. novembra, prihaja Boris Kobal s predstavo »Pismo rosno! Vsega je kriv poštar …«. Avtor predstave je Marko Pokorn, nastala je v produkciji Špas teatra. V veselem decembru v okviru Večerov smeha v Ajdovščino prihaja Šentjakobsko gledališče Ljubljana z večkrat nagrajeno romantično komedijo režiserja Gojimirja Lešnjaka Gojca, ki je nastala po filmski predlogi, »Petelinji zajtrk«. Januarsko dolgočasje bo preganjala monokomedija »Slaba družba«, v kulturnem februarju v Ajdovščino prihajata Jure Godler in Tilen Artač z uspešnico »GodArt«. Prve Večere smeha bo v marcu zaključila monokomedija Sititeatra »Profesor Kuzman mlajši« Uroša Kuzmana, edinega slovenskega komika z doktoratom iz matematike, ki se je v tem poslu proslavil z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem.

 

Program torej obeta. Vstopnice za Večere smeha lahko kupite v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventima. Vstopnica za posamezno predstavo je 15 evrov (za študente in upokojence 12 evrov), za vseh pet predstav skupaj pa 60 evrov. Za več informacij pišite na veceri.smeha@gmail.com