Lokalne volitve 2014 - danes so se odprla volišča za predčasno glasovanje

datum: 30.09.2014
kategorija: Obvestila

Predčasna volišča za Lokalne volitve 2014 so se danes odprla. Če se torej v nedeljo, 5. oktobra 2014, iz kakršnikoli razlogov volitev ne boste mogli udeležiti, lahko svojo državljansko pravico in dolžnost opravite na predčasnem volišču danes, jutri in v četrtek, med 7. in 19. uro, na predčasnem volišču v prostorih Občine Ajdovščina. Če bi z razlogom želeli glasovati na domu ali pa na volišču, dostopnem invalidom, morate do jutri o tem obvestiti Občinsko volilno komisijo.

PREDČASNO GLASOVANJE - volivci, ki se ne morete udeležiti glasovanja na volišču v nedeljo, 5. oktobra 2014, lahko predčasno glasujete danes (torek, 30. september), v sredo 1. oktobra in v četrtek 2. oktobra 2014 med 7. in 19. uro na sedežu Občinske volilne komisije, v prostorih Občine Ajdovščina, na Cesti 5. maja 6a.

Volivci, ki se zaradi bolezni ne morete udeležiti glasovanja na volišču, ali pa želite glasovati na volišču, ki je dostopno invalidom, imate še do srede, 1. oktobra 2014, časa, da Občinski volilni komisiji Občine Ajdovščina (Cesta 5. maja 6a) oddate zahtevek za glasovanje na domu ali za glasovanje na volišču, dostopnem invalidom.

Obrazec - zahtevek za glasovanje na domu

Obrazec - zahtevek za glasovanje na volišču, dostopnem invalidom