V pripravi je nova številka Ajdovskih novic

datum: 05.06.2014
kategorija: Obvestila

V pripravi je junijska številka Ajdovskih novic, ki izide 17. 6.. Nato pa se tudi Ajdovske novice odpravljajo na počitnice do septembra. Vabimo vas torej k sodelovanju pri junijski, predpočitniški številki našega občinskega časopisa.

Prispevke zbiramo do 11. junija, posredujete jih lahko na e-naslov ajdovske.novice@ajdovscina.si ali se oglasite v pisarni uredništva, po novem na Gregorčičevi ulici 20 (stara občina).

Uredništvo si pridržuje pravico do neobjave prispevka z neprimerno vsebino, v primeru pomanjkanja prostora pa imajo prednost prispevki z aktualnejšo vsebino.

Ajdovske novice lahko berete tudi na spletu.

Želite oglaševati v Ajdovskih novicah?

Bi želeli povečati prepoznavnost vašega podjetja? Bi radi v vašo trgovino privabili še več kupcev? Menite da vašega izdelka Ajdovke in Ajdovci še ne poznajo vsi? Imate zanimivo storitev, pa bi jo želeli približati našim bralcem?

Oglaševanje v Ajdovskih novicah je odlična priložnost za obrtnike in podjetnike, trgovce in rokodelce! Pokličite uredništvo na 05/36 59 155 ali pišite na ajdovske.novice@ajdovscina.si in posredovali vam bomo cenik ter vse ostale informacije, ki jih potrebujete.