V pripravi je nova številka Ajdovskih novic

datum: 07.05.2014
kategorija: Obvestila

15. maja izide naslednja številka Ajdovskih novic, ki bo tokrat precej praznično obarvana. Pisali bomo o sprejemu za najuspešnejše, pa o občinskem prazniku ter še enkrat voščili letošnjim dobitnikom priznanj. Precej prostora je torej že zasedenega, vendarle pa ga vedno ostaja tudi za vaše prispevke. Vabljeni k sodelovanju.

Prispevke zbiramo do petka, 9. maja 2014, posredujete jih lahko na e-naslov ajdovske.novice@ajdovscina.si ali se oglasite v pisarni uredništva, po novem na Gregorčičevi ulici 20 (stara občina). Za informacije lahko pokličete na 05/36 59 155.

Uredništvo si pridržuje pravico do neobjave prispevka z neprimerno vsebino, v primeru pomanjkanja prostora pa imajo prednost prispevki z aktualnejšo vsebino.

Želite oglaševati v Ajdovskih novicah? Bi želeli povečati prepoznavnost vašega podjetja? Bi radi v vašo trgovino privabili še več kupcev? Menite da vašega izdelka Ajdovke in Ajdovci še ne poznajo vsi? Imate zanimivo storitev, pa bi jo želeli približati našim bralcem?

Oglaševanje v Ajdovskih novicah je odlična priložnost za obrtnike in podjetnike, trgovce in rokodelce! Pokličite uredništvo na 05/36 59 155 ali pišite na ajdovske.novice@ajdovscina.si in posredovali vam bomo cenik ter vse ostale informacije, ki jih potrebujete.

Ajdovske novice lahko berete tudi na spletu.