Kmečka tržnica na Vertovčevem pohodu – obvestilo za ponudnike

datum: 24.10.2013
kategorija: Obvestila

Vabimo ponudnike domačih pridelkov in izdelkov, da svoje dobrote predstavijo in prodajajo na kmečki tržnici ob koncu 13. pohoda po Vertovčevih poteh, ki bo potekal v nedeljo, 17. novembra. Zadnji rok za prijavo je 8. november.

V nedeljo, 17. novembra, bo potekal 13. pohod po Vertovčevih poteh. Ob zaključku pohoda bo pod mogočnim hrastom pred vasjo Ustje potekala tudi tradicionalna kmečka tržnica. Pohodnikom bi želeli predstaviti in ponuditi čim bolj pestro ponudbo domačih pridelkov in izdelkov ter tudi rokodelskih in umetniških produktov. Vabimo ponudnike domačih pridelkov in izdelkov, da se čim prej prijavijo – število stojnic je omejeno!

Kmečka tržnica ob koncu 13. pohoda bo potekala predvidoma od 12. ure, pa vse do mraka. Najem stojnice je 10 evrov. Prijavite se na TIC Ajdovščina, 05/36 59 140, tic.ajdovscina@siol.net.

Prednost pri prijavi imajo ponudniki iz krajevnih skupnosti, skozi katere poteka pohod: Ustje, Planina in Šmarje. Dobrodošli pa tudi vsi ostali, iz območja občine Ajdovščina.