Rekreativne vadbe za otroke, mladino in odrasle se pričenjajo

datum: 25.09.2013
kategorija: Obvestila

Jesen je tu, z njo se poslavljamo od poletno-počitniških vragolij, hkrati pa nas k rekreaciji vabijo domači Zavod za šport Ajdovščina, Rekreativček, Migetalnica ... Ne zamudite začetkov, prve ure vadb so napovedane za začetek oktobra, ko svoja vrata odpira tudi zimski bazen.

Rekreativček - programi 2013/14 REKREATIVČEK VABI

Rekreativček je že dobro poznano ime med otroci in mladimi, navdušenimi nad rekreacijo. Društvo vabi tudi na rekreativno plavanje za odrasle - začetni in nadaljevalni tečaj, za upokojence pa ponuja vadbo v zrelih letih - prvi obisk vadbe je brezplačen.

Vse informacije o programih Rekreativčka najdete na njihovem lepo urejenem spletišču, poiščite jih na facebooku, pišete jim lahko na naslov rekreativcek@gmail.com ali jih pokličete na 041-472-128, 040-348 264.

JESENI GREM V MIGETALNICO

Migetalnica že vrsto let skrbi, da so naši otroci "razmigani" tudi tedaj, ko vreme ne dopušča aktivnosti na prostem. Najmlajše vabi v program osnovne motorike, namenjen je otrokom od 2 let do vstopa v šolo, potekal bo enkrat na teden.

Osnovna šola gimnastike, namenjena otrokom prve triletke, bo potekala po večini osnovnih šol na Vipavskem. Letošnja novost je dodatna ura gimnastike za dekleta in fante, ki si želijo še več.

Info: migetalnica@gmail.com, pohitite z vpisi, saj so mesta omejena!

1. OKTOBRA SE ODPIRA ZIMSKI BAZEN

Zavod za šport Ajdovščina pa napoveduje še vrsto drugih aktivnosti, ki se bodo pretežno izvajale v dvoranah in kabinetih Športnega centra. Vse informacije o ponudbi, trajanju, cenah, načinu vpisa in dodatnih možnostih, najdete na spletni strani Zavoda za šport Ajdovščina.